Wat is herbalife?

Alle onderstaande gegevens zijn gebaseerd op ervaringen en recensies van consumenten.

Het gebruik van Herbalife-producten sluit de noodzaak van gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet uit.

Herbalife wat is het precies?

Herbalife is eigenlijk niet meer of niet minder dan complete, volwaardige en volledig natuurlijke voeding met een ideale samenstelling aan essentiële voedingsstoffen, vezels, vitamines en mineralen en eiwitten uit soja.

Iedereen mag Herbalife eten, zelfs wie zwanger is of borstvoeding geeft. Vergelijk Herbalife met “babyvoeding” maar dan wel in een aangepaste samenstelling voor “volwassenen”.

Herbalife activeert onze lichaamsfuncties en stimuleert de werking van onze darmen en darmvlokken.

Doseren met Herbalife is gemakkelijk en daarom is het een ideaal product om te gebruiken in een dieet als basisvoeding of voor gewichtsbeheersing. We vervangen één of twee maaltijden door Herbalife voeding en nemen zo alle 52 noodzakelijke voedingsstoffen op in ons lichaam.

Om eenzelfde hoeveelheid nuttige voedingsstoffen op te nemen met traditionele voeding zouden we per dag waarschijnlijk meer dan 4000 calorieën moeten eten. Naast de twee voedingsshakes is één gezonde en evenwichtige maaltijd absoluut noodzakelijk.

Eens ons ideaal figuur en gewicht is bereikt blijven we nog één shake per dag gebruiken en eten twee keer normaal. Met de Herbalife leefregel blijven we slank en lijden we meestal geen honger als we positief denken.

Naast de traditionele voedingshake Formule 1 heeft Herbalife een volledig gamma sportvoedingsproducten welke speciaal ontwikkeld zijn voor atleten, topsporters en amateurs. Lees meer over deze Herbalife 24 sportvoeding.

Elke Herbalife voedingsconsulent is altijd zelf een trouw gebruiker van Herbalife voedingsproducten.

Wat is Herbalife niet?

Vaak wordt Herbalife voorgesteld als een dieetproduct en heel vaak ook geassocieerd met afslankmiddelen, vermageringsmiddelen of medicamenten. Dat is natuurlijk helemaal fout. Herbalife producten zijn enkel en alleen voeding en voedingssupplementen. Het is zeker geen vermageringsmiddel maar wel een “middel” om te vermageren en af te slanken. Alhoewel Herbalife vaak als afslankdieet wordt genoemd, spreken we toch liever niet over een Herbalife dieet maar wel over een Herbalife leefregel.

Mark Hughes, de stichter van Herbalife

Herbalife is opgericht door Mark Hughes.

Marks moeder was actrice. Zij worstelde voortdurend met overgewicht en had alles al geprobeerd aan dieetpillen van haar dokter. Ze raakte eraan verslaafd en kreeg meer en meer gezondheidsproblemen door de bijwerkingen. Zij overleed uiteindelijk toen Mark 18 jaar oud was.

Mark besloot te zoeken naar een gezonde manier van gewichtsbeheersing door middel van maaltijdvervangers. Hij verdiepte zich onder meer in de Chinese kruidenleer.

Hij werkte met twee verschillende bedrijven die afslankproducten maakten. Toen deze bedrijven de productie staakten besloot Mark zelf een afslankprogramma te ontwikkelen en een eigen bedrijf te beginnen.

Mark kwam in contact met een voedingsdeskundige van de NASA die onderzoek deed naar de ontwikkeling van astronautenvoeding.

Mark Hughes besloot met hem samen te werken omdat ze hetzelfde doel nastreefden. Na een periode van onderzoek, ontwikkeling en testen ontstond het Herbalife programma. Het werd een gezonde en natuurlijke manier van gewichtsbeheersing. Mark zocht een manier opdat mensen het product zouden kopen en gebruiken.

Herbalife was toen nog niet mooi verpakt. Het zat nog in zakjes. Maar zou jij een zakje poeder kopen van een vreemdeling?

Mark’s oma besloot omdat ze zelf aan overgewicht leed, de maaltijdvervanger en voedingssupplementen te gebruiken. Ze had prima resultaat en haar vriendinnen begonnen ook met de afslankproducten.

Enthousiast als hij was stapte Mark toen in de auto en verkocht in de eerste maand al vanuit de kofferbak voor $23.000 Herbalife producten!

Al snel werden veel Herbalife klanten distributeur en hielpen mee om de Herbalife producten over de hele wereld te verspreiden. Herbalife bestaat al sinds 1980 en wordt in meer dan 70 landen verkocht aan miljoenen tevreden gebruikers.

Mark overleed in mei 2000

Het was zijn droom om op een gezonde manier je gewicht te kunnen beheersen.
Hij wilde iedereen de mogelijkheid geven vanuit huis te werken en een eigen bedrijf op te zetten. Mensen bewust te maken van gezonde voeding en wat gezonde, natuurlijke, uitgebalanceerde voeding kan doen.

Zijn alle Herbalife producten veilig en goedgekeurd?

Herbalife producten zijn goedgekeurd door de ministeries van volksgezondheid in meer dan 90 landen.

Herbalife is in België reeds vele jaren officieel en legaal te koop. Alle gezondheidsproducten, afslankprogramma’s, voedingssupplementen en uitwendige verzorgingsproducten, zijn goedgekeurd voor de verkoop.

 

Producten samengesteld door Experts en wetenschappers

Herbalife producten zijn ontwikkeld door wetenschappers, artsen en voedingsdeskundigen onder controle van de Nutrition Adivosory Board (NAB) van Herbalife.

Herbalife investeerde in voedingskundige onderzoek tot op het allerhoogste niveau. Hiervoor doet Herbalife beroep op de kennis van wetenschappers, onderzoekers en voedingsdeskundigen verbonden aan befaamde universiteiten. Deze experts maken voor hun onderzoek gebruik van de meest moderne technieken.

Ministerie van Volksgezondheid

Herbalife België: Jaar na jaar worden ALLE Herbalife voedingsproducten gekeurd door een commissie van het Ministerie van Volksgezondheid. Dit gebeurt ondertussen in 72 landen en geeft een ontzettend ruime garantie voor kwaliteit van de voedingsproducten. Alle producten welke verkocht worden door Herbalife België en Herbalife Nederland zijn dus volkomen veilig en goedgekeurd.

Omwille van de beurs genoteerdheid van Herbalife op New York Stock Exchange – kortweg NYSE – kan Herbalife zich niet permitteren om te zondigen tegen de voedingswetgeving van de verschillende landen waar Herbalife Officieel actief is. Herbalife wordt wegens de notering op de beurs elk jaar grondig doorgelicht en continu gecontroleerd door verschillende officiële instanties.

Wie interesse heeft kan het aandeel volgen onder de code HLF op NYSE.

thesuccesformule.be