Herbalife persoonlijk programma

Alle onderstaande gegevens zijn gebaseerd op ervaringen en recenties van consumenten.

Het gebruik van Herbalife-producten sluit de noodzaak van gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl niet uit.

 

Hoe een shake maken?

Maak een Herbalife Formule 1 proteïneshake vooral sterk genoeg. Met te weinig Herbalife formule 1 poeder heeft u meer honger en zeker minder goede resultaten.

Neem 26 gram poeder per shake (2 volle eetlepels met een hoopje). Ofwel 2 afgestreken grote maatjes van de nieuwe Herbalife Maatlepel.

Bij voorkeur in 250 cc halfvolle koemelk – lust u geen melk dan mag eventueel drinkyoghurt – karnemelk – vruchtensap – fruitsap zonder toegevoegde suiker – sojamelk natuur of zelfs tomatensap (met wat zout en tabasco).

Eventueel uw shake aanvullen met een aangepaste hoeveelheid proteïnepoeder (bespreek dit grondig met uw voedingsconsulent).

Mix alles in een goed afgesloten mengbeker.

LET OP – DIT IS ZEER BELANGRIJK!!

Het complete voedingsproduct Herbalife bestaat niet enkel en alleen uit de Formule 1 shake. De Vezels en kruidenformule ofwel de Fiberbond vezels horen bij een actieve werking.

Herbalife werkt bij iedereen die het op de juiste manier gebruikt in combinatie met een aangepast voedingspatroon. Minder goede resultaten zijn meestal het gevolg van foutief gebruik.

Waarom bij voorkeur met halfvolle melk?

Wetenschappers van Herbalife hebben de formule 1 shake ontworpen als een compleet voedingsmiddel op voorwaarde dat de shake wordt opgelost in halfvolle koemelk. Die voedingsgegevens staan duidelijk vermeld op de verpakking van de formule 1 voedingsshake.

Halfvolle melk is een natuurproduct en bevat belangrijke essentiële voedingsstoffen. Die voedingsstoffen en vetten van halfvolle melk hebben we nodig in ons compleet voedingsprogramma. Melk vormt, samen met de zure maagsappen in onze maag een verdikte emulsie welke helpt het hongergevoel tegen te gaan. Koemelk bevat 6 keer meer calcium dan sojamelk, zowat 1200 mg per liter. Calcium bevordert het afslanken.

Melk heeft een lage caloriewaarde en is daardoor uitermate geschikt in elk afslankprogramma.

Sojamelk daarentegen is slechts een kunstmatig product dat eigenlijk uit niet méér ingrediënten bestaat dan water, sojabloem, suiker en zout. Strikt genomen is een formule 1 in met sojamelk geen volwaardig voedingsproduct. Sojamelk bevat slechts 200 mg calcium per liter wat te weinig is om het afslanken te bevorderen.

Vegetariërs prefereren echter meestal sojamelk boven koemelk. Gebruik je liever geen koemelk dan gebruik je best, om voldoende calcium op te nemen, per dag 3 tabletjes Xtra-cal.

Waarom zijn tussendoortjes zo belangrijk?

Het ideale voedingsschema zijn 5 kleine maaltijden per dag. Met een Herbalife shake eten we ’s morgens 216 calorieën wat eigenlijk net niet voldoende energie is tot de middag. Ondervoeden is altijd fout. Daarom is het absoluut noodzakelijk een tussendoortje te eten midden tussen twee maaltijden in. Met die tussendoortjes eten we dus met het Herbalife programma 5 kleine maaltijden per dag en zullen we ons niet ondervoeden.

Een ideaal tussendoortje is de Herbalife gourmet soep omdat zij rijk is aan proteïnen en vezels. Daardoor is het een ideale hongerstiller. Met die 104 calorieën hebben we dus voldoende energie tot de middag en zullen we ons niet ondervoeden. Maar ook de Herbalife proteïnerepen zijn een goed tussendoortje.

Houd er rekening mee dat Herbalife GEEN vermageringsmiddel is maar wel een MIDDEL of af te slanken. Dit kan alleen door van Herbalife uw manier van leven te maken, gecombineerd met een aangepast voedingspatroon. Om uw gewicht te blijven beheersen blijf je best voor altijd 1 shake per dag gebruiken.

Dit is de succes formule voor je lichaam