Herbalife distributeur worden

De Succes Formule

Werken als Herbalife distributeur

Thuiswerk of werken van thuis uit is een droom van iedereen.

Op uw eigen tempo werken en uw werkuren zelf kiezen, maken het leven van een Herbalife distributeur tot een luxe. Zo kun je meer tijd doorbrengen met uw vrienden, uw gezin en uw kinderen.

Herbalife distributeurs werken van thuis uit. Dat kan ook voor jou een succes worden indien je vast in jezelf gelooft en overtuigd bent dat je tot veel meer in staat bent dan wat je tot nu toe hebt bereikt.

Belgie, Nederland maar ook Internationaal

Het verkoopsysteem van Herbalife noemen we MLM of directe verkoop. Geld verdienen met herbalife kan in België, Nederland of zelfs Internationaal door Herbalife producten te verkopen aan klanten maar ook door samen te werken met een organisatie van distributeurs.

Het MLM-verkoopsysteem laat distributeurs of members toe een behoorlijk inkomen te verwerven in verhouding tot de eigen inspanningen.

Herbalife producten worden rechtstreeks verkocht door Onafhankelijke distributeurs of members en zijn niet te koop in winkels. Die keuze nam Herbalife zelf om een vertrouwensband te scheppen tussen verkoper en gebruiker.

Wie het systeem toepast volgens de regels van Herbalife en regelmatig Herbalife meetings bijwoont, een klantenbestand opbouwt en daarnaast regelmatig zelf distributeurs help opleiden, kan zich opwerken van gewone distributeur tot de graden van Supervisor, World-team, Get-team, Millionair-team of zelfs Presidents-team. De verdiensten daaraan verbonden kunnen zeer behoorlijk en rendabel zijn voor wie positief blijft werken met de verkoop van Herbalife producten aan klanten.

Herbalife is actief in meer dan 90 landen

Met meer dan 3.000.000 Onafhankelijke Distributeurs die Herbalife producten in 90 landen commercialiseren (jaaromzet bijna 7,3 miljard USD in 2016) kunt je er zeker van zijn altijd de hulp te krijgen die je nodig hebt om te slagen.

Hoe Herbalife distributeur of member worden?

Waar je ook woont, in België, Nederland of eender welk ander land, elke Supervisor, World-team, Get-team, Millionair-team of Presidentsteam kende ooit een gelijkwaardige start. Ze zijn meestal begonnen als klant en werden daarna distributeur door zich in te schrijven en zich een IBP  of HMP (International Business Pakket of een Herbalife Memberpakket) aan te schaffen. Dat IBP of HMP kun je enkel bekomen door bemiddeling van een actieve distributeur of member.

Het IBP of HMP bevat een overeenkomst met Herbalife die je ondertekent. Het pakket bevat tevens producten om zelf uit te testen en vooral ook nuttige richtlijnen voor het starten van een eigen business.

Na uw inschrijving ben je member en kun je starten als distributeur of kunt u voor uzelf producten aankopen.

Een IBP aankopen of een HMP aankopen is een kleine investering en is vaak een start tot een boeiende loopbaan. In het begin is werken in bijberoep de beste oplossing.

Kan ik distributeur of member worden enkel voor eigen gebruik?

Voortaan kunnen klanten inschrijven als Herbalife member om voordelige aankopen te doen voor eigen gebruik.

LET OP!! Wie inschrijft als member (lid) enkel voor eigen gebruik blijft verantwoordelijk voor zijn eigen aankopen. Wie producten doorverkoopt of meer producten aankoopt dan nodig zijn voor zijn eigen gebruik is in overtreding met de wet en kan fiscaal beboet worden.

Uw allerbelangrijkste stappen tot succes:

  • Bestel een IBP of HMP.
  • Zorg voor een klantenbestand van minimaal 15 tot 25 klanten. Blijf deze klanten motiveren.
  • Leid nieuwe distributeurs of members op waarmee je kunt samenwerken, deze horen tot uw eigen downline.
  • Werk je op tot supervisor (dat kan soms al na korte tijd).
  • Stel uw doel steeds hoger dan waar je nu bent.

Uw verdiensten als distributeur zullen variabel zijn naargelang uw maandomzet.

Als supervisor kun je bovenop de normale inkomsten uit uw verkoop nog eens extra inkomsten aan royalty’s en premies verdienen indien je actieve distributeurs kunt opleiden.

Het is altijd de bedoeling dat een distributeur zich opwerkt tot supervisor.

Het marketingplan van Herbalife: Hoe kwalificeren ik me voor supervisor

HOE EN WAAR KOOP IK MIJN HMP ?

Een IBP of HMP koop je rechtstreeks bij herbalife België of Nederland door bemiddeling van een actieve distributeur of member. Eventueel zijn er verschillende pakketten beschikbaar naargelang uw eigen interesse.

Online inschrijven :

  • Neem voor je aan de slag gaat contact op met ons. Wij helpen je op weg.

Michele S uw sponsor

Wie Herbalife distributeur of Herbalife Member wil worden zal altijd geïntroduceerd worden door een erkende distributeur. Deze distributeur, meestal een supervisor, noemen wij “sponsor”. Hij zal u met raad en daad bijstaan en al uw mogelijk vragen beantwoorden. Hij helpt u op weg naar uw succes.

Michele S heeft enkele jaren ervaring met de verkoop van Herbalife producten. Tevens zijn wij professioneel onderlegd in de voedingsleer en leren we nog altijd bij. Wij doen dus niet meer of niet minder dan onze ondervinding overbrengen op de distributeurs welke wij introduceren.

thesuccesformule.be